Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess

Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess is de debuutfilm van Steven Wouterlood naar het boek van Anna Woltz. Het boek (2013) werd bekroond met een Vlag en Wimpel van de Griffeljury en vertaald in onder meer het Duits, Frans, Japans, Sloveens en Taiwanees.
De film wordt geproduceerd door BIND in samenwerking met Ostlicht (Duitsland) en de VPRO. Het scenario is van Laura van Dijk.

Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess gaat februari 2019 in wereldpremière op het Berlin International Film Festival (Berlinale) en reist meteen daarna door naar het New York International Film Festival (NYICFF)!

Het verhaal gaat over Sam. Hij komt op de eerste dag van zijn vakantie Tess tegen. Tess kent haar eigen vader niet, zegt nooit sorry en gedraagt zich soms nogal raar. Ze heeft een plan bedacht om haar vader te leren kennen. Daar heeft ze één week de tijd voor.
En Sam moet haar helpen…

Via Martha Mojet Kindercasting zie je Sonny van Utteren als Sam, Josephine Arendsen als Tess,
Julian Ras als Sams grote broer Jorre en Lizzy van Vleuten als Maamke.

Met dank aan Irene van den Bosch, Maja van der Esch (die ook de kinderbegeleiding deed), het prachtige eiland Terschelling en heel veel leuke jongens en meisjes die een screentest deden!

Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess is in het najaar van 2019 te zien in de bioscoop.